Over ons

Al meer dan 20 jaar ervaring

Al jaren vertelt John en het voltallige team vol passie over wijn. Van wijnliefhebbers tot wijnzoekers, iedereen ontvangen we met open armen. Met passie vertellen we over wijnen waar wij enthousiast over worden. Wijnen vol kwaliteit met een goed verhaal. We nemen je graag mee in deze mooie wijnwereld en laten je er meer dan graag wat van proeven. We helpen je graag met een fraai wijngeschenk of bv. een passende wijn bij een gerecht. En dat kan in alle prijsklassen, van huiswijnen tot Grand Cru wijnen, bubbels, Champagnes, Portwijnen, kortom een breed scala aan kwaliteitswijnen, uit alle windstreken van de wereld, de oude en nieuwe wijnwereld. Een bijzonder plek hebben de wijnen uit Zuid-Afrika, een van onze specialisaties. Trots zijn we ook op ons groeiend aantal biologische wijnen waarvan sommigen ook zelfs bio-dynamisch! Kortom, we staan voor service met passie voor een eerlijke prijs.

Team van wijnspecialisten

Een team van wijnspecialisten met kennis van zaken op wijn-spijs, wijnbeleving en servicegerichtheid staan voor u dagelijks klaar! Dat geldt voor consumenten, horeca en bedrijven.
Mark, Saskia en John hebben allen een wijnopleiding W.S.E.T. gevolgd op niveau level 2 – 3 en 4.
Ben je tevens geïnteresseerd in wijnproeverijen, masterclasses of een wijncursus? Laat het ons weten. John is W.S.E.T opgeleid en geeft als wijndocent les voor De Wijnstudio die tevens W.S.E.T. cursussen aanbiedt!

Kwaliteitswijn uit de hele wereld

Winebizz heeft een breed assortiment kwaliteitswijnen met eigen karakter in elke prijsklasse, uit alle windstreken van de wereld, de oude en nieuwe wijnwereld. Vele wijnbedrijven zijn “all over the world” persoonlijk bezocht.

We kennen de wijnmakers zelf en dragen hun filosofie over naar de klant. Eigen import maakt ons assortiment wijnen uniek én onderscheidend

Specialist Italië, Zuid-Afrika en meer

Trots zijn we op onze wijnen van ongekende kwaliteiten met recht kan Winebizz zich ook wijnspecialist noemen van vele wijnlanden waarbij Zuid-Afrika en Italië een bijzondere plek innemen.
Zonder Spanje, Frankrijk, Chili, Argentinië, Duitsland, Oostenrijk, Portugal, Nieuw-Zeeland en Amerika te vergeten!

Van het totale assortiment van 450 wijnen zijn er tientallen bio gecertificeerd.

Ontvang de beste wijntips en lekkerste gerechten

  CONTACT / WINKEL

  Winebizz
  Nispensestraat 29
  4701 CS Roosendaal

  © winebizz

  privacy statement

  voorwaarden

  Shopping cart

  0
  image/svg+xml

  Geen producten in je winkelwagen.